Välkommen till
Heart of Evangelism

Nu för tiden vaknar jag vissa dagar och gråter av tacksamhet över det liv som jag har fått. Jag ser på mina sovande barn som vilar i trygghet, jag ser på min frus ögon att de är helt befriade från oro och jag ser mammas och pappas blickar som vittnar om den frid de har fått i sina liv, tack vare att jag blev räddad.

Man kan inte få en sådan här gåva, helt oförtjänt, bara av nåd, utan att fyllas av en enorm tacksamhet som i sin tur genererar en längtan av att göra gott. En längtan av att få se förvandling i många fler människors liv än bara mitt. Bibeln säger att det som du får som gåva ska du ge som gåva, och därför arbetar vi för att sprida hopp i ett land som översköljs av mörker. Det är utifrån denna tacksamhet som vi bedriver vår verksamhet. I detta uppdrag har vi också krokat arm med Maritastiftelsen i Norge, vars omfattande rehabiliteringsarbete i dag berör en rad olika länder. 

År 1999 fick grundaren Leiv Holstad “Den kriminalitetsforebyggende pris”, som överlämnades av justitieminister Einar Dørum. Maritastiftelsens  musikverkstad tilldelades 2011 pris från St Thomas minnefond, som överräcktes av kulturminister Anniken Huitfeldt. Maritastiftelsens  verksamhet har blivit känd genom flera program på tv i Norge och tv-serien ”En ny start på livet” på TV2. År 2014 fick  Maritastiftelsens grundare Leiv Holstad den norske kungens förtjänstmedalj.

Vår vision framåt består av fem pelare:

  1. Det Finns Hopp-kampanjerna
  2. Socialt arbete i Stockholm & Second hand butiker
  3. Stödboende
  4. Media
  5. Samarbete med Maritastiftelsen

Jag ser dessa fem pelare som fem fingrar som tillhör en gemensam hand som vi, Heart of Evangelism, vill knyta för att slå ett slag mot orättvisorna, mörkret och hopplösheten.

Sebastian Stakset
Grundare av Heart Of Evangelism

Var med och förvandla Sverige!

Kärleken övervinner allt! Vi kan inte bara sitta och titta på längre, vi måste göra någonting och vi måste göra det nu! Tillsammans kan vi göra skillnad!

X