JÖNKÖPING | ELMIA | 8-11AUG

program & mer info

kommer snart!

DET FINNS HOPP FÖR DITT LIV

Kanske har du aldrig haft en erfarenhet med Gud. Kanske har du aldrig riktigt trott att det det är något för dig. Vi är många som kände likadant. Som växte upp utan varken tro eller hopp. Men det var alltid något på insidan som saknades. Ett tomrum i hjärtat. Ångest, rädsla, fruktan, bitterhet, besvikelse och ensamhet var vana följeslagare i våra trasiga liv. Vissa av oss hade bra fasader, andra var fallfärdiga till både det yttre och inre. Men en sak hade vi alla gemensamt. Vi levde med smärta, en ekande tomhet som gjorde livet till en ganska grå och dyster tillvaro. Och vi trodde att det aldrig skulle förändras.

En dag så sprang vi rakt in i armarna på Gud. Och det förvandlade våra liv. Totalt. Sorgen vändes till glädje. Hatet förvandlades till kärlek. Mörkret blev till ljus. Jag vill av hela mitt hjärta uppmuntra dig och utmana dig att komma till Det Finns Hopp. I värsta fall kastar du bort en kväll. Men i bästa fall så finner du ett helt nytt liv!

Det finns hopp för dig. Ingenting är så trasigt att det inte går att laga. Det finns en framtid för dig. Det finns förlåtelse och frihet för dig! För du är så älskad och så oerhört värdefull!

Varmt välkommen till ett plats fullt av kärlek!

Carl-Gustaf Severin, Sebastian Stakset & Hans Weichbrodt

Event 2024

Älska Södertälje | 31 maj & 2 juni

Plats: Pingstkyrkan, Nygatan 11

Det Finns Hopp Jönköping | (Tältet) 8-11 augusti

Mer info snart!

Älska Karlstad | 29 aug – 1 sept

Mer info snart!

Älska Kalmar | 6-8 sept

Mer info snart!

TIDIGARE EVENTS


…….

19-21 MAJ

© Copyright 2024 - Heart of Evangelism