SEBASTIAN STAKSET.


”En dag så sprang vi rakt in i armarna på Gud. Och det förvandlade våra liv. Totalt. Sorgen vändes till glädje. Hatet förvandlades till kärlek. Mörkret blev till ljus.”

Bara ljuset kan besegra mörkret

Sebastian Stakset är idag evangelist, artist och grundare av hjälporganisationen Heart of Evangelism. Han älskar Jesus och andra människor mer än något annat, och brinner för att hjälpa dem som inte kan hjälpa sig själva. Speciellt eftersom han själv inte haft det enklaste livet.

Uppväxt i Bagarmossen, Stockholm, präglades hans barndom av mobbing och utanförskap vilket gjorde att det inte tog många år innan självföraktet blev destruktivt. Mörkret fick all makt och hans liv blev snabbt fyllt med hat, alkoholmissbruk, vapen, fängelse­straff, självmordsförsök, kokainpåsar och ett inre fyllt av ångest. Samtidigt som han blev frontman i gangsta-rap och hiphop gruppen Kartellen.

Trots att denna kamp mellan liv och död plågade Sebastian i över ett årtionde, så blev han en dag frälst. Han fick möta Jesus och upplevde nåd och förlåtelse för första gången i hans liv vilket förändrade allt. När alla band till mörkret klipptes av så klev han in i ljuset som en fri man. Sedan dess så har han fått se skaror av människor gå från att vara fylld av hat till att förvandlas av Guds kärlek och ljus.

”Nu för tiden vaknar jag vissa dagar och gråter av tacksamhet över det liv som jag har fått. Jag ser på mina sovande barn som vilar i trygghet, jag ser på min frus ögon att de är helt befriade från oro och jag ser mammas och pappas blickar som vittnar om den frid de har fått i sina liv, tack vare att jag blev räddad.

Man kan inte få en sådan här gåva, helt oförtjänt, bara av nåd, utan att fyllas av en enorm tacksamhet som i sin tur genererar en längtan av att göra gott. En längtan av att få se förvandling i många fler människors liv än bara mitt. Bibeln säger att det som du får som gåva ska du ge som gåva, och därför arbetar vi för att sprida hopp i ett land som översköljs av mörker.” 

Sebastian Stakset, Grundare av Heart of evangelism

Bjud in Sebastian Stakset

För att bjuda in Sebastian Stakset till din kyrka eller till ett event – vänligen tryck på detta formulär så hör vi av oss!

”BARA LJUSEt kan besegra mörket”

År 2018 så släppte Sebastian sin autobiografi som skildrar hans liv från att vara en våldsman fylld av hat, till att idag tala om förlåtelse och se skaror av människor förvandlas av Guds kärlek och ljus.

LYSSNA PÅ Sebastians SOMMAR I P1

Sommaren 2022 så fick Sebastian tala till den svenska folket om skuld, skam och vikten av att kunna bli förlåten. Även om besöket i Bucha, Ukraina, efter ryska massakern och om sin vänskap med Einár.

© Copyright 2022 - Heart of Evangelism