Verksamheter.Heart Sthlm

En plats för gemenskap

Heart Sthlm är en gemenskap som samlas varje söndag kl.17:30 i Folkungakyrkan. Det är en tillhörighet – ett hem – för människor i Stockholmsområdet. Vi vill möta de enorma behov som uppstår när ett land översköljs av gängkriminalitet, droger, psykisk ohälsa och socialt utanförskap. Vi vill se förvandlade liv.

Barmhärtighetens Hus

Genuin kärlek och tro på människors förvandling

Barmhärtighetens Hus startades för 1.5 år sedan och vi har sett Gud göra mirakel på mirakel i denna verksamhet. Vi har fått se unga kvinnor gå från att vara söndertrasade av missbruk eller psykisk ohälsa, till att bli upprättande och fått en chans till ett helt nytt liv.

Heart second Hand –
shopping som tar ansvar och förvandlar liv

Heart Second Hand är naturliga mötesplatser för människor för gemenskap, shopping och arbetsträning. Just nu har vi tre butiker; Haninge, Kungälv och Klädesholmen. Dessa ger oss en möjlighet att ta ansvar för miljön samt att skapa ett ekonomiskt överskott till vårt sociala arbete såsom Barmhärtighetens Hus och Heart Sthlm.

Det finns hopp

2023 drar vi ut i Sverige

“Det Finns Hopp”-kampanjen drar ut på vägarna igen, under 2023 kommer vi bl.a. till Eskilstuna, Lidköping, Örebro, Åsa och Malmö.

Helt ärligt – Podcast

I podden Helt ärligt möter Sebastian Stakset personer i ett ärligt samtal om livet, vändpunkter, mörker och ljus.

© Copyright 2024 - Heart of Evangelism