en stödgala för Sveriges mest utsatta.

i Uppsala Life arena i Uppsala.

DEN 2 DECEMBER KL. 19.00 ANORDNAS HEART GALAN |

Under kvällen deltar bland annat musikartisterna Sebastian Stakset, Uffe och Philip Christiansson, Stig Lindell, Anette Lövtangen och Kenneth Lillqvist. 

Flavia Perez, Martin Ivarsson, Karin Borgsö och Ruben Agnarsson kommer också att medverka under kvällen. Det blir en kväll som ger en insyn i den misär som människor i Sverige lever i dag men också förmedlar livsberättelser från människor vars liv har förvandlats via Barmhärtighetens hus och Heart Stockholm. 

Anette Lövtangen sjunger gospel och jazz och har en karriär som bluessångerska i New York där hon bland annat var körsångare åt boxaren Joe Frazier och sjöng i norska Sjömanskyrkan inför norska kungahuset.

Ulf Christiansson är aktuell med en nytt album som har titeln ”Stygn”. Han menar att den svåraste läxan för Kristi kropp kommer vara att lära sig att älska.

– Speciellt dem vi inte tycker om eller har samma åsikt som. Jag tror också att det är den sista uppenbarelsen innan Jesus kommer tillbaka. Alla de andra uppenbarelserna summeras in i den sista, därför att kärleken är störst, summerar han.

välkommen till heart galan!

UPPSALA LIFE ARENA

AXEL JOHANSSONSGATA 3, UPPSALA

© Copyright 2024 - Heart of Evangelism