Tillsammans kan vi se
Sverige förvandlat

Vi är så tacksamma för allt som hände under sommaren 2019 i Sävsjö, Tjörn och Piteå. Vi har fått gå i förutberedda gärningar. Nu tar vi ett nytt steg i tro. I år är det dags för storstäderna Stockholm och Göteborg, samt norrlandsmetropolen Östersund. Nästa år besöker Det finns Hopp Kiruna, Malmö och Norrköping.

Att ordna med en Det finns Hopp-kampanj i en storstad är en stor utmaning, både andligt, ekonomiskt och personalmässigt. Tack för att du är med och ber för och stödjer dessa satsningar. Uppmuntra gärna din församling att stå med.

Många människor i Sverige mår dåligt i dag. Drogmissbruk och psykisk ohälsa ökar bland unga, vi läser om dödskjutningar på öppen gata i våra storstäder och motsättningar och hat mellan grupper ökar. Vi tror inte att tältet är lösningen på alla problem men vi tror att kampanjen kan få många trasiga människor att känna sig älskade och värdefulla och inspireras att börja kämpa för ett bra liv.

Evangeliet om Jesus har förvandlat så många liv runt om i hela världen. Jag (Sebastian) är bara ett exempel av många.

Tillsammans med Carl-Gustaf Severin och Hans Weichbrodt, teamet i Heart of Evangelism, lokala församlingar, organisationer som Världen idag, Sjöbergs förlag och flera kristna tv-kanaler, arbetar vi intensivt med denna jättesatsning.

Vi tror att den här mörka situationen kan vändas. Och att det endast är ljuset som kan besegra mörkret. Kärleken övervinner allt! Men vi kan inte bara sitta och titta på. Vi måste göra någonting. Och vi måste göra det nu!

Tillsammans kan vi se Sverige förvandlat.
För att finansiera årets kampanjer behöver vi cirka fem miljoner kronor för att kunna betala alla räkningar. Vi vill inbjuda Dig att genom bön och ekonomiskt stöd ta ett ansvar så att denna vision kan förverkligas.

Använd swishnummer 123 693 68 19 eller bankgiro 5323-5669 för att ge din gåva. Tack för DItt engagemang!

Gud välsigne dig!

Sebastian Stakset & Janne Lund
Operativt ansvarig Ekonomisk samordnare

“Jag var en bitter, arg och trasig tjej som åkte in och ut på låsta avdelningar inom psykiatrin och missbruksvården. Efter 15 år av missbruk hade både jag själv och samhället gett upp hoppet på mig. Det fanns inget man kunde göra. Så med skärsår över armarna, ärr i armvecken och en söndertrasad själ, var jag en kväll påväg att ta mitt liv. Allt kunde slutat där, men på ett mirakulöst sätt så sprang jag rakt in i Guds öppna famn och från den dagen har jag varit hel. Han tog allt mörker och ersatte det med ljus!”

-Linn

Bli månadsgivare


Bli företagssupporter


Tack för din support

X