Alla “Det finns hopp” kampanjer är framflyttat till 2022

Det Finns Hopp

Det finns hopp för ditt liv. Kanske har du aldrig haft en erfarenhet med Gud. Kanske har du aldrig riktigt trott att det det är något för dig. Vi är många som kände likadant. Som växte upp utan varken tro eller hopp. Men det var alltid något på insidan som saknades. Ett tomrum i hjärtat. Ångest, rädsla, fruktan, bitterhet, besvikelse och ensamhet var vana följeslagare i våra trasiga liv. Vissa av oss hade bra fasader, andra var fallfärdiga till både det yttre och inre. Men en sak hade vi alla gemensamt. Vi levde med smärta, en ekande tomhet som gjorde livet till en ganska grå och dyster tillvaro. Och vi trodde att det aldrig skulle förändras.

En dag så sprang vi rakt in i armarna på Gud. Och det förvandlade våra liv. Totalt. Sorgen vändes till glädje. Hatet förvandlades till kärlek. Mörkret blev till ljus. Jag vill av hela mitt hjärta uppmuntra dig och utmana dig att komma till tältet i sommar. I värsta fall kastar du bort en kväll. Men i bästa fall så finner du ett helt nytt liv!

Det finns hopp för dig. Ingenting är så trasigt att det inte går att laga. Det finns en framtid för dig. Det finns förlåtelse och frihet för dig! För du är så älskad och så oerhört värdefull!

Varmt välkommen till ett tält fullt av kärlek!
Sebastian Stakset

Kommande händelser

12augHela dagen14Norrköping, 2022

23sepHela dagen25Stockholm 2022

28janHela dagen30Eskilstuna 2022

01marHela dagenKiruna, 2023

01marHela dagenÖstersund, 2023

14aprHela dagenLidköping, 2023

06mayHela dagenÖrebro, 2023

01junHela dagenMalmö 2023

X